02 december 2006

Beestenboel

Bea haar knie is nog helemaal in orde. Er is dus een rontgenfoto gemaakt. Dat ging dit keer goed, er hoefden maar 3 man haar vast te houden, zonder verdoving. De dierenarts zei dat ze door teveel bewegen een 'trauma' in haar knie heeft opgelopen, een bloeduitstorting. Ze heeft een spuitje gekregen en we hebben voor 14 dagen pillen. Ze moet weer 14 dagen aan de riem uit.

Bommel en Beau hebben hun eerste buitenavontuur gehad. Vluchtend uit de keukendeur gingen ze eerst onder de Jaguar zitten om vervolgens onder de motorkap te gaan. Gelukkig hadden we dat in de gaten. Na de vlucht uit de auto liepen ze richting de coniferen en vandaaruit waren we ze kwijt. Na een dag en een nacht ze volledig 'kwijt' te zijn, zijn ze nu gelukkig weer in zicht. Ze zitten in de houtopslag-schuur, de bois, noemen we dat. Daar hebben we nu de etensbakken neergezet en de kattenbak. Bommeltje laat zich wel zien, Beau niet. Ze vangen is geen optie. De bois is ons warmste schuurtje aan het huis vast aan de open haard kant.
Vanaf gisterenmiddag wisten we dat ze daar zaten en ze hebben inmiddels al 3 blikjes kattenvoer op: een inhaalslag.
Wij hebben ons wel erg ongerust gemaakt, toen we niet wisten waar ze waren. We hadden ook overal bakjes voer neergezet, maar geen één werd aangeraakt.
Afwachten dus maar, of ze iets minder schuw worden. Ze hebben nu meer vrijheid dan iedere keer maar ver weg kruipen in de keuken. We hopen dat ze straks op het eten, zichtbaar, wachten, dat zou al leuk zijn.

Geen opmerkingen: