11 december 2006

Een dag als vandaag

Zorgen: Bon Jovi eet de laatste dagen niet of vrijwel niet meer. Heb gisternacht en vannacht wakker gelegen, zorgen en verdriet. Natuurlijk weten we dat hij ongeneeslijk ziek is, maar het ging eigenlijk wel goed en dat maakt dat je het weer voor je uitschuift.
Ons mannetje is zo dapper eigenlijk. Vandaag weer de rotonde met hem gelopen.

De storm van afgelopen week heeft wat schade aangericht. De voortent, mede door de gebroken stang, lag in puin. Het dak van het eendenhok was er af gewaaid. Een dakpan van het kippenhok was er af gewaaid en is kapot.
Vandaag heeft Niko de voortent weer stevig vastgezet, ook het dak van de eendenhok is weer gemaakt.

Onze vaste vrouwelijke postbode bracht vandaag de jaarlijkse kalender.
Het is dan de bedoeling dat je een fooi geeft. We hebben haar naast de fooi ook 20 eieren gegeven. Wij blij, weer 20 eieren kwijt, zij ook blij.

Niko vond gisteren een kaartje met kapotte balon op de oprit. 9 december opgelaten door een meisje uit Bléré (departement 37) zo'n 100 km hemelsbreed hiervandaan. Dus wij naar het postkantoor om het kaartje weer op te laten sturen. Wel toevallig hoor, dat wij zo'n kaartje vinden. Het is zo dun bevolkt hier, dat de meeste kans bestaat dat zo'n ballon in de bossen terechtkomt.


De kerstboom naar binnen gehaald en we zijn verder met de kerstversiering gegaan. We zijn nog niet klaar, maar het wordt wel wat.

Voor Bommeltje en Beau weer allerlei verschillende potjes en bakjes voer gekocht, zelfs een paar kartonnetjes melk. Toen ik Bommeltje riep kwam die zowaar.

1 opmerking:

Anoniem zei

Denk je eraan om Beautje en Bommeltje tot 6 maanden oud 1 maal per maand een wormenkuurtje te geven? Bv. Vitaminthe (van Virbac), dat is een pasta die je door hun eten kunt doen.