03 juli 2008

Petanquebaan en het roer om?

De wasmachine in het zij-hok van het toilethuisje. Een wasbeurt inclusief waspoeder is € 4








Van alles mislukt. We hebben de katjes, 3 kittens en moeder Biggetje vanmiddag naar de SPA gebracht. Het lukte niet meer met de honden. We hopen dat ze een goed tehuis krijgen.

Onze mobilehome transport is mislukt, we zijn wanhopig op zoek naar een andere transporteur en hebben hopelijk eentje gevonden. Afwachten.

De bielzen balken waren te lang (een paar) en voordat het zwarte fijne Cluis grind erin zou komen, moesten de balken 'even' afgezaagd worden. Niko z'n zaag deed het niet en de in allerhaast opgeroepen Aad, Aad z'n zaag deed het ook niet. Van alles geprobeert in de 40 graden hete rotonde: niets.

Toen nog maar eens Niko z'n zaag geprobeert en ja, die deed het toch......afijn op de foto het zwarte 'grid' dat in de petaquebaan gegooid wordt. Maar eerst was bij Gérard het verkeerde 'zand' afgeleverd en reed hij ook nog z'n achterdeur van de auto in puin.


We hadden eergisteren 4 gasten van de camping te eten en toen we klaar waren kwam Gérard met een beteuterd gezicht: hij had de afvoer kapotgetrokken van het toilethuisje......Niko, eerst kok, gelijk bezig met het herstellen van de afvoer, hij stond dus letterlijk in de st........



Het is af en toe net een aflevering van 'Het roer om' ......vanaf morgen krijgen we het druk op de camping, de wasbak is klaar, de wasmachine in het toilethuisje is aangesloten, de afvoer is weer gerepareerd, bijna de petanquebaan klaar en wie weet staat er straks ook een mobilhome (sta-caravan).



2 opmerkingen:

Anoniem zei

Bonjour tristesse...
Maar je zult zien, als het eenmaal af is...
Kortom: moed houden!

Anoniem zei

Bonjour tristesse...
Maar je zult zien, als het allemaal af is, dan...
Kortom: moed houden!