23 november 2006

Beau en Bommel

Ze komen helemaal uit Zuid-Frankrijk Beau en Bommeltje. Beau omdat hij zo mooi is, een lichtrood katertje en Bommeltje, die lijkt een beetje op Sunny, alleen iets zwarter.

Ze zijn erg schuw, hebben natuurlijk veel stress gehad met de reis en nieuwe omgeving. Bovendien zijn ze de eerste weken niet in contact geweest met mensen, dat maakt dat ze er ook niet zo gauw aan wennen.
Gisteren zijn ze aangekomen. Vandaag is Bommeltje al ietsjes brutaler, ze blijft zitten kijken en rent niet meer zo gauw in paniek weg. Beau ziet het allemaal nog niet zitten. Ze zijn voorlopig opgesloten in de keuken, daar kunnen ze een beetje bijkomen en wennen. Bakje eten en water en inmiddels 2 mandjes daar neergezet en een kattenbak. Het liefst lopen ze over het aanrecht. Ook zijn we ze voortdurend kwijt. Dan zit Beau achter de vaatwasser en Bommel in de achterkant van de grote koelkast





.

Foto's: de 2 duidelijke foto's zijn nog genomen in Zuid-Frankrijk. De 2 anderen in de keuken alhier. Op het aanrecht verstopt achter de chips en Bommeltje achter in de koelkast.






Bon Jovi vindt het allemaal wel interessant. Hij gaat op zoek naar ze en miauwt en dan miauwen de kleintjes terug.

Geen opmerkingen: